Nieuwe kleuren

Nieuwe kleuren voor je interieur kiezen is soms best lastig. Je zou ze eigenlijk eerst even moeten zien in je eigen interieur. Bij de echte lichtinval en bij de bestaande kleuren van je vloer en meubels. En dat kan! Wijzonol heeft hiervoor de Semppel bedacht: een handige kleurtester in een knijpzakje met 1 m² echte muurverf in de kleur(en) van je keuze.

Dat is voldoende voor een realistische kleurindruk als je een nieuwe kleur wilt kiezen, maar je kunt de Semppel natuurlijk ook gebruiken voor een kleine wanddecoratie zoals een mooie tekst of grafische vorm. Probeer de kleuren direct op je wand of gebruik hiervoor de binnenkant van de semppeldoos.

De Semppels zijn verkrijgbaar in meer dan 1500 verschillende kleuren; vind je favoriete kleur in de online kleurenwaaier óf in de Trend Corner met ieder seizoen de nieuwste interieur- en kleurtrends.